10 concerts de la Festa Major de Rubí 2023 que no et pots perdre

Hi ha ofertes per a tota mena de gustos i públics

Concerts de Festa Major a Rubí
Concerts de Festa Major a Rubí | Juanma Peláez
Redacció
28 de juny del 2023
Actualitzat el 29 de juny a les 12:18h
La música i els grans concerts tindran un paper protagonista a la Festa Major de Rubí 2023. Com cada any des d'en fa set, la Festa Major coincideix amb el Festival Rrandom, que porta una selecció eclèctica de música per a tots els gustos. Però n'hi ha molt més: rokck, jazz, blues, cançó popular, electrònica...

Des de RubiTV.cat t'oferim una selecció d'aquells concerts, tant del Rrandom com de la Festa Major, que no et pots perdre

David Bustamante

Sens dubte, un dels noms més coneguts pel gran públic és David Bustamante. Un dels concursants més emblemàtics d'Operación Triunfo (2001) passarà per l'escenari de L'Escardívol de Rubí per encetar la Nit Golfa de la Festa Major, en un dels dotze concerts del Rrandom.

Quan: 2 de juliol a les 00h, a l'Escardívol (nit de dissabte a diumenge)

Heavy per xics

El heavy és un dels gèneres més populars del planeta, i amb aquesta proposta, Heavy per xics el vol acostar als més petits de la casa (i també als més grans).

Quan: Dijous 29 de juny, 12.30h, Pl. Pep Rovira

Muddy Wine i Marc Ruiz

No necessiten massa presentació: un concert imprescindible per als amants del blues i la bona música 100% rubinenca, amb un acompanyant terrassenc de luxe.

Quan: Dissabte 1 de juliol, 22.30h, Jardins de l'Ateneu

Arumbo

Liderada per una rubinenca amb una veu molt especial, aquest grup de rumba-fusió presentarà a Rubí el seu nou treball, Camino de vuelta.

Quan: Divendres, 30 de juny, 22.00h, Espai ARTBORÈTUM

Ninja Pastori

Imprescindibles per a tots els nostàlgics, però no del De boca en boca va, sinó d'Oliver y Benji, Dragones y mazmorras, Bola de Drac Z...

Quan: Dissabte, 1 de juliol, 00.30h, plaça Pep Rovira (nit de divendres a dissabte)

Búhos

L'única oferta en català del festival Rrandom, un dels grans caps de cartell dels festivals passarà per Rubí a presentar La nit està que crema!

Quan: Divendres, 30 de juny, 00h, L'Escardívol (nit de dijous a divendres).

Cançons d'antes, d'ahir i d'avui

L'Obrador Coral de Rubí és un dels imprescindibles de la Festa Major, amb l'inestimable acompanyament dels Malaka Tones, i moltes sorpreses!

Quan: Divendres, 30 de juny, 21.30h, Rambla del Ferrocarril

Jere

El rubinenc barreja amb la seva màgica veu gèneres com el flamenc, el pop i el rock, amb unes lletres molt personals que descriuen les seves vivències d'una manera molt personal.

Quan: Divendres, 30 de juny, 23h, L'Escardívol

Associació Musical Rubí Segle XXI

L'Associació Musical Rubí Segle XXI, és a dir, La Banda de Rubí, és l'encarregada de posar música a molts esdeveniments de la ciutat, i com no podria ser d'una altra manera, també a la Festa Major. El concert serà especial, a més, perquè serà l'últim que dirigirà Lluís Calduch.

Quan: Diumenge, 2 de juliol, 12h, Teatre municipal La Sala

Luismi Segurado Trio

No és la primera vegada que aquest músic nascut a Salamanca actua a Rubí, i tornarà a venir per Festa Major amb el seu fabulós trio per amenitzar el vermut.

Quan: Dissabte, 1 de juliol, 12.30h, Jardins de l'Ateneu